joi, 12 aprilie 2018

Traverse hol ieftine la metru

Cumpara covor traversa hol online pe eMAG. Gasesti mai mult decat crezi! Comanda si ai livrare si retur simplu ! Rolele au diferite latimi din care se taie lungimea dorita (pretul fiind exprimat pe metru liniar) , avand marginile surfilate . Pe piata, astazi ne bucuram de o gama variata de traverse realizate din diferite materiale si tesaturi care sunt special create pentru acoperirea pardoselelor, atat. Traverse covoare metraje.


Pentru a avea un rezultat . Alegeți dimensiunile pentru spațiul dumneavoastră așa cum doriți. DECORATIUNI CASA SECOND HAND - traverse. Aspect placut, rezistenta, antiderapanta, proprietati izolatoare. Vezi detalii produs pe site!


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Cauți covoare pentru casa ta la preturi avantajoase? Vrei o gama extinsa de modele si texturi din care sa alegi? Oferta noastra ti se adreseaza! Pret pe metru patrat lei.


Mochete, covoare, presuri si linoleum pentru amenajari si decoratiuni interioare, traverse , mochete, produse in stoc, promotii, livrari rapide. Portofoliul nostru de produse cuprinde o varietate mare de traverse țesute și printate. Covor magazine, preturi, oferte. Ai un hol lung pe care ai vrea să modernizezi dar nu ai vrea să fie umplute cu bucăți de covoare de diferite dimensiuni și culori?


Importator de covoare, mochete si traverse din lana. Produslul este deja adaugat la favorite! Avem cele mai ieftine covoare de pe piață, caută prin catalogul nostru și ai să găsești covorul. Ne cerem scuze pentru eventualele erori de . Covoare online, preturi mici. Brico Depot o gamă variată de mochetă.


Profită de prețurile mici zilnic la mochetă din iarbă artificială! Dimensiuni: -Lungime:metri -Latime:cm Pret:3lei fix. Adriana Stancovici mi-a spus că de fapt la fabrică se produc traverse cu lățimea de metri , iar în lungime pot avea cât dorește clientul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Популярные сообщения