miercuri, 26 octombrie 2016

Fierastrau electric pentru carne

Gasesti mai mult decat crezi! Cumpara cutit electric oase online pe eMAG. Profita acum de preturi. Cutit Feliator Electric Severin pentru Paine, Prajituri sau Carne , Putere 100W, Lama din. Servicii, afaceri, echipamente firme.


Fierastrau electric telescopic de taiat crengi 710W RD- PS01 . Fierastraiele Efa pentru transare carne porc, fierastraie transare carne de oaie si fierastraie transare carne de vita diferite. Bain marie electric , performanta si eficienta, echipamente pentru bucatarie calda. Cutit electric magazine, preturi, oferte. Dimensiuni fierastrau (LxA): 625x165mm.


Ferastraul de macelarie Pilana are lungimea de 4mm si este recomandat pentru taierea oaselor in industria de carne. Acesta este realizat dintr-un cadru din . TOPK va ofera o gama variata de fierastrau taiat oase din inox ori aluminiu, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Lungime banda de taiere: . Comanda acum fierastrau pentru oase pe bilancia.


Echipamente de carmangerie profesionale la oferte speciale cu livrare rapida oriunde in tara! Alege acum un model de fierastrau circular din oferta noastra, aceste fierastraie electrice pot fi folosite pentru . Pentru centrele de procesare a carnii și industria pescuitului, supermarket-uri și hipermarketuri. Sector Bucuresti Telefon validat. Mezeluri Domnesti Piramida Trade Invest Saltempo Avastar - Carne Solutii de Ambalare Brenntag Cantarprod Grupul.


Adus din Germania in stare perfecta de functionare ideal pentru taiat carne oase lemn metal etc, daca doriti lame ptr. Tehno Food ofera fierastraie pentru macelarii si abatoare, fierastrau circular,. Structura aluminiu plastificat. Plan de lucru in inox . Dispozitivul este construit pentru actiune in conditii grele.


Are un motor de CP , cu o putere electrica de kW. Diametrul lamei de taiere . Traducere fierastrau în engleză. Un fierăstrău electric reproduce zgomotul motorului.


Ai nevoie de un fierăstrău pentru a tăia această carne. Criminalul a folosit un ferăstrău electric să taie cadavrul. Voy a por un serrucho para la carne.


Exact același ferăstrău electric , aceeași pânză. Cu picioare anti-alunecare Cu întrerupător. Aparat fierăstrău oase, Saporoso. De ceva vreme ma tot bate gandul sa-mi iau un cutit electric. Preturi, produse si reduceri la fierastrau, fierastrau electric si obi.


Poate fi folosit si pentru carne sau peste congelat, putere 7W, diametru taiere 210 . Iti doresti fierastrau carne aparate de incalzire tip convector radiatoare? Cauti oferte la ferastrau ? Masini de rosii, carne electrica si . Avem oferte cu preturi de la 2Lei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Популярные сообщения